Doi romani, castigatori la YouTube Music Awards 2013

Khaled Mokhtar (director de imagine) si Matei Dima (regizor) sunt castigatorii categoriei "Innovation of the Year", la competitia internationala YouTube Music Awards. Cei doi au luat acest premiu cu videoclipul realizat pentru rapper-ul Destorm - "See Me Standing".

Videoclipurile care au intrat in competitie au fost alese de un juriu international format din muzicieni si fani YouTube, iar criteriile de departajare au fost creativitatea, noutatea tehnica si aprecierea fanilor platformei video. Publicul a votat videoclipul preferat prin like, share si comentarii pe pagina oficiala YouTube Music Awards.

"Daca nominalizarea la YouTube Music Awards a fost o surpriza, castigarea premiului alaturi de Matei mi-a adus cea mai mare bucurie. Multumesc YouTube pentru ca a creat o punte intre artisti si oamenilor pentru care muzica reprezinta un stil de viata" a declarat Khaled Mokhtar.

Khaled Mokhtar, DOP (director of photograpy) al acestui proiect, a regizat clipuri atat pentru artisti din Romania, precum Inna, Alexandra Stan si Antonia, dar si pentru artisti internationali - Daddy Yankee, Reik, Juan Magan. Anul acesta a fost nominalizat si la Romanian Music Awards pentru "Best Video 2013" cu clipul Deepcentral - "O stea".

Matei Dima, regizorul acestui clip, este stabilit in Los Angeles si este implicat in diverse proiecte cinematografice cu clienti din America si din Romania.

Iata si clipul castigator:

 

Foto: PR

 

Monday, 04 November 2013 | 2426 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate