Fashion Show cu Iulia Albu si concert Alex Velea in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni va coloreaza vara aceasta cu un program Mega All Inclusive. Timp de 6 saptamani, mall-ul se va transforma in locul ideal pentru a va petrece vacanta de vara, in cazul in care va aflati in Bucuresti. De la moda, la sesiuni de cooking sau concerte live, nimic nu lipseste din lista de surprize pregatite de AFI Palace Cotroceni!

 

Vara Mega All Inclusive a inceput cu saptamana albastra, dedicata modei.

In cadrul acesteia, AFI Palace Cotroceni va organiza joi, 4 iulie, incepand cu ora 18.00, un fashion show inedit, avand ca invitat special si MC pe Iulia Albu, vedeta care va stiliza cinci tinute gandite special pentru acest eveniment, pornind de la conceptul "Blue is for fashion".

De asemenea, cu ajutorul Irinei Markovitz, stilist recunoscut pe piata din Romania, au fost selectati cinci cursanti promitatori din cardrul scolii DallesGo care vor compune tinute in tendinte pentru acest sezon. "Am raspuns cu bucurie propunerii venite din partea AFI Palace Cotroceni. In cadrul cursului de stilism pe care il predau la Dalles Go am ocazia sa cunosc tineri cu un potential foarte mare si ma bucur ca ma pot implica intr-un proiect care le ofera sansa de a-ti pune in valoare talentul.", a declarat Irina Markovitz, stilist.

Alaturi de modele Face2Face Models, pe podium va defila si Lorena Sandu, ocupanta locului II la finala mondiala Elite Model Look 2012 si imaginea campaniei de vara a AFI Palace Cotroceni.

Dupa ce va veti pune la curent cu cele mai hot tendinte ale acestei veri, sunteti invitati la concertul lui Alex Velea, care va avea loc la intrarea Far in AFI Palace Cotroceni, incepand cu ora 20.00.

Pana la sfarsitul lunii august, la AFI Palace Cotroceni, fiecare saptamana va purta insemnul unei culori care va poate aduce premii importante, precum excursii de doua persoane in Grecia, si distractie pe cinste. Fie ca va fi rosie, albastra, verde, galben, indigo sau violet, culoarea reprezentativa va va purta in lumea modei, frumusetii, iubirii, distractiei sau a deliciilor culinare, si va va oferi in acelasi timp o varietate de oferte si surprize. Mai mult decat atat, daca veti fi surprinsi imbracati in culoarea saptamanii de catre Patrula Culorilor, veti primi automat un premiu.

 

Alegeti sa purtati culoarea saptamanii si participati la programul Mega All Inclusive oferit de AFI Palace Cotroceni in lunile de vara.

Urmariti fiecare saptamana din program pe www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni.

Text&Foto: PR

Wednesday, 03 July 2013 | 2287 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate