Pentru indragostiti, povesti cu gradinini malteze

Malta este taramul minunat inconjurat de ape, la care fiecare dintre noi a visat cel putin o data in viata. Datorita peisajelor exotice, a monumentelor si a superbelor gradini, aceasta tara este vizitata anual de mii de turisti.

Iti poti incepe turul cu Gradinile Barrakka din capitala Valleta. Plimba-te agale printre magnificele plante si flori pictate de Mama Natura in culori diferite, racoreste-te la fantanile arteziene si asculta istoria celor doua monumente din interior: despre primul Guvernator al Maltei, Alexander Ball, si despre eroii cazuti in timpul Marelui Asediu. Indragostitii, si nu numai, pot admira de la Barraka cel mai impresionant apus maltez.

Picnic la Independence Garden

La Sliema, in Independence Garden, te vei putea bucura de liniste. Este locul ideal de ascultat valurile, Mediterana e pur si simplu spectaculoasa. Poti admira peisajele superbe alaturi de cei dragi, in timpul unui picnic cu iz englezesc.

Plante exotice si copaci seculari la Attard

Mergi si la gradinile palatului San Anton din Attard. Rezidenta presedintelui maltez are si gradini publice, dar si private. Palatul a fost costruit in 1623 de Antoine de Paul, ca o vila de proportii generoase, oferind cazare oaspetilor si personalului (bucatari, degustatori de alimente, purtatori de torta, peruchieri, reparatori de ceasuri, medici etc). Marele Maestru a numit vila "Sainte Antoine", dupa sfantul sau patron, Anton de Padova. Frumoasele ei gradini au devenit publice in anul 1882, astfel ca te vei putea plimba pe micutele carari, admirand tot felul de plante exotice si de copaci seculari.

In Valleta vei putea vizita Gradina Botanica Argotti, faimoasa in intreaga lume datorita colectiilor impresionante de cactusi.

Early Booking Malta

Hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu mic dejun, asistenta turistica, oferta aniversara Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

Text: Madalina Isar Foto:PR

Tuesday, 01 April 2014 | 1555 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate