9 week-end-uri de vara in centrul Bucurestiului

adidas da startul distractiei pe via Sport: 9 week-end-uri de distractie si sport sustinute de adidas

Timp de 9 week-end-uri in perioada 23 iunie - 25 august, bulevardul Kiseleff din capitala isi schimba denumirea in via Sport. De vineri seara si pana duminica dupa-amiaza, artera este inchisa circulatiei si devine principala cale de acces catre majoritatea sporturilor, de la baschet si volei, pana la tenis de masa, badminton, fusbal si kangoo jumps. In plus, pentru ca sportul sa devina o activitate distractiva si atragatoare, fiecare ora de kangoo jumps are o alta tematica, de la Navy Kangoo Party pana la Summer, Flower, Rock, Black&White, Color si Neon Kangoo Party.

Si pentru ca adidas nu poate sa lipseasca din mijlocul evenimentelor active, noile antiperspirante Cool & Dry pentru barbati si Cool & Care pentru femei sustin initiativa via Sport. adidas este alaturi de cei care participa la sesiunile de Kangoo Jumps sustinute de instructorul international Diana Stirbu, in fiecare sambata incepand cu ora 20:00, adidas oferind participantilor deodorante ce revigoreaza instant. Pentru fiecare sedinta de kangoo jumps organizatorii pun la dispozitia participantilor 45 de ghete speciale, cei care au propriile incaltari de kangoo fiind asteptati sa sustina miscarea in aer liber.

adidas sprijina activitatile sportive prin noile antiperspirante create special sa tina deoparte transpiratia si mirosul neplacut. Noua linie de deodorante adidas va fi oferita participantilor la cursurile de kangoo jumps de pe via Sport, pentru ca formula Cool & Care protejeaza pielea si asigura o senzatie de prospetime dintr-o singura aplicare. Astfel, cei pasionati de sport au posibilitatea sa testeze seria de antiperspirante ce reflecta valorile adidas: dorinta de distractie, energie, autenticitate, nevoia de socializare si experimentare.

  • Cool & Care pentru femei:
  • Fresh: pentru o senzatie racoritoare / protectie 48 de ore / disponibil ca spray & roll on
  • Soften: pentru atingere catifelata/ protectie 48 de ore / disponibil ca spray & roll on
  • Pro Clear: invizibil, nu lasa urme albe / protectie 48 de ore / disponibil ca spray & roll on
  • Control: ultra-protectie / protectie 48 de ore / disponibil ca spray & roll on
  • Intensive: protectie indelungata/ protectie 48 de ore / disponibil in varianta spray
  • Preturi: Deodorant 13, 6 lei/ Roll-on 12, 3 lei

adidas demareaza in forta vara aceasta si are ca destinatie de distractie via Sport. adidas sustine week-end-urile petrecute in Bucuresti si miscarea in aer liber.

Text: PR Foto: Shutterstock, PR

 

 

Tuesday, 23 July 2013 | 2146 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate