Muza pentru un designer: Ileana Badiu si Stephan Pelger

Esti muza unui designer cand acesta iti creeaza tinuta in patru ore, cand nu mai trebuie sa mergi la probe, cand rochiile pe care ti le-a facut acum noua ani sunt actuale. Este cazul Ilenei si a lui Stephan, pe care ii leaga o prietenie de aproape zece ani.

Sunt aproape zece ani de cand Ileana Badiu este muza designerului Stephan Pelger, de cand acesta incearca sa o convinga ca arata foarte bine si in rochie lunga si de cand ii evidentiaza prin tinute calitatile si-i ascunde defectele. Pentru ca, sa ne intelegem, si muzele au defecte. Iar Ileana este izbitor de sincera cu sine.

Stephan, in primul rand, ce o califica pe Ileana drept muza?

|ntai de toate, o muza te inspira. Ilea¬na este prototipul unei femei perfecte pentru mine. Este frumoasa, dar nu asta o califica drept muza. Este foarte desteapta, e o femeie de afaceri. Mie imi plac femeile dinamice, care fac ceva pentru traiul lor si care se reprezinta foarte bine prin ceea ce poarta. Ileana e cunoscuta pentru munca pe care o depune, dar si pentru stilul ei vestimentar foarte bine definit. Pe ea o completez, iar asta imi place cel mai mult - prin tinutele pe care i le creez ii dau twistul de care are nevoie pen¬tru aparitii publice. Facand stylingul pentru acest shooting am descoperit rochii pe care i le-am creat acum 9 ani, care sunt inca atat de actuale si o reprezinta atat de bine. Asta cred ca defineste o colaborare atat de stransa: ceea ce fac eu pentru ea e pentru tot-deauna, reprezinta o tipologie de femeie care nu se schimba.

Ileana, de cand te stiu te lupti cu greutatea. Ce-ai facut in mod deosebit in ultima vreme? La petrecerea VIVA! de anul acesta aratai foarte fit.

Multor femei li se spune, pe masura ce imbatranesc, ca arata din ce in ce mai bine. Sa nu exageram cu declaratiile pe care le dau atatea femei de 40 de ani, care spun ca atunci incepe viata. Nici vorba! E bine ca unele au puterea sa se uite in oglinda si sa spuna ca abia acum incepe viata. Nu, viata e la mijlocul ei. Fiind la mijlocul vietii, din punct de vedere estetic, cel putin, eforturile de a arata bine sunt mult mai mari decat la 20 de ani. Faci mult sport, ai grija la alimentatie. La 39 de ani fac eforturi in mod sustinut si asta se vede, fac sport de 3-4 ori pe saptamana de ani de zile. In plus, am o dieta extrem de stricta. Eu nu-s din categoria femeilor care s-au nascut aratand bine si care nu trebuie sa faca nimic pentru mentinere. Ma rog, eu nu cred ca exista aceasta categorie, cred ca e doar marketing... De doua ori pe an urmez un program de detoxifiere, ceea ce presupune o cura de 7 zile numai cu lichide. Beau zeama de legume, nu e nicio placere, e un chin, dar unul care are efect atat pe interior, cat si pe exterior.

Citeste restul interviului pe viva.ro.

Wednesday, 04 September 2013 | 2432 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate